Nu var det några månader sen sist…
Novembermörkret tar kraften ur oss så just nu ligger vi lite lågt med både spår och lydnadsträning, sökträning försöker vi få till så ofta vi kan. Men snart vänder det och då kommer krafterna och träningslusten tillbaka!smiley
Under året som har gått så har det hänt roliga saker!
Pennies valpar födda 2011 utvecklas på ett positivt sätt! De har alla duktiga hussar och mattar som aktiverar sina hundar på många sätt. smiley
Några av dem har börjat visa framtassarna på tävlingsbanorna och det är jättekul! smiley
Kullen som föddes 2013 utvecklas på ett bra sätt och flera aktiveras med både spår, sök och lydnad vilket är jättekul! Vad jag har hört och sett så är de pigga, glad och arbetsvilliga hundar allihop. Några av dem har har också provat på vallningens ädla konst. smiley
Tack till alla härliga valpköpare för att ni tar hand om Penniebarnen på ett fint sätt!

Adrian har varit ute i lydnad och gjort det bra, han har också provat på lägre spår och det löste han på bästa sätt, även om inte lydnaden satt riktigt, men det var matte fullt medveten om att den inte gjorde. smiley Adrian har också genomfört mentaltestet och kan numera titulera sig Korad.
Tant Alice har fyll 12 år i dagarna, visst har hon en del krämpor, men inte värre än att hon hänger med på alla aktiviteter och hon uppskattar åldersanpassade träningspass!
Pennie har tävlat lägre spår och gjort det bra, en hårsmån från uppflyttning pga några missar på lydnaden. Tyvärr så har hon dragits med både Borrelia och Anaplasma sedan i våras men nu är hon igång med sök och det tycker hon är väldigt roligt, Taggad som få i rutan. smiley
Bella hänger med på allt och aktiveras med lydnadsträning, spår, uppletande och lite sökslag mellan varven.
Saga står ju fortfarande på tillväxt och vi tränar grundläggande lydnad och spår. Sök och vallning har hon också fått prova på. Hon tycker det mesta är kul! smiley
Ha det så gott allihop! Snart är det vår! smiley