Så gick vi ut hårt och anmälde till två spårtävlingar samma helg! Pust! Det blev tufft, i alla fall för matte! smiley

Lördag, väckarklockan på 04.00 (hjäälp!) fixa med alla trollen och så iväg till Oskarshamn, en resa på en dryg timma. Bella fick vara hos Wanda i Fliseryd under dagen. Tack Wanda! smiley
Naturligtvis blev det årets hittills varmaste dag! Typiskt! Nåväl vi drog startnummer tre och det bar iväg till spårskogen. Märkliga tider….fick samma spårupptag som jag hade med Kessie på rasmästerskapet 2010! Fast då var det ju upptagsruta och elitspår.
Spårläggaren berättade innan påsläpp att han hade mött både vildsvin och älg när han gick ut spåret! Kul! smiley
Jaja det får gå som det går och det gick ju inte! Pennie jobbade och slet i värmen och fick med sig fyra pinnar men sen virrade vi bort oss bland alla färska spår.
Jaha, så var det med det. smiley
Nya tag nästa dag! Väckarklockan på 05.00, min snälla granne skulle ta hand om Bella och Alice under dagen så de fick stanna hemma och det uppskattades nog speciellt av Alice som börjar få det lite jobbigt med långa äventyr, som den äldre dam hon är! Tack Mona!

I Mönsterås drog vi startnummer åtta. Temperaturen var behaglig och solen höll sig bakom molnen den här dagen. smiley Domarna kom och det var dags för påsläpp, som blev ett tveksamt påsläpp, men iväg kom vi och sen gick det som på räls. Alla pinnar med hem! Yes!!! smiley Vid klubben skulle det köras budföring för lägre hundarna och uppletande för högre hundarna, sen var det lunch och därefter var det plats och lydnad. Budföringen avstod vi, platsen gick lysande. Kl 15.00 ca var det vår tur på lydnadsplanen och då hade himlen öppnat sig! Jaja det är bara att köra! Pennie var lite disträ och lydnaden gick sisådär, ömsom vin och ömsom vatten. Damen skulle inte lägga sig under gång!!! Det som hon gör så snyggt, när hon gör det! smiley I framförgåendet drog hon snett och saktade ner en aning på första sträckan och då gjorde jag det också, men det få man ju inte göra så det blev 0 av ena domaren och fem av den andra. smiley Inkallande gick skapligt, men i krypet blev det ett missförstånd, mattes fel!! Så där blev det också 0!smiley Apporteringen utfördes enligt skolboken, men tempo, tempo, tempo! Bättre kan vi! Hoppet gick ju lysande! Betyg 10! smiley Så där ja då var vi klara OCH blöta! Vi blev godkända i klassen och det var ju mitt mål för helgen. smiley
Nu hoppas jag att vi kan komma igång med sökträningen på allvar, har en känsla av att Pennie gillar sök bättre än spår, av det jag sett på henne i sökrutan,men vi får se.
Än är inga dörrar stängda för ytterligare spårtävlingar! smiley