Dags för lite uppdateringar i dagboken!

I mitten på juli hade vi två fantastiskt fina träningsdagar syskonen Esset, Elvis, Ellen, Adrian, Per och Fighter och Maggan och Tango samlades i Sibbaboda. Vår eminente instruktör heter Anders Svensson som har en meritlista som är svåröverträffad! smiley

Helenes familj hade ställt iordning fårhagen så den var i lika fint skick som den bästa appellplan om inte finare!smiley
Vi tränade lydnad i två dagar och det var väldigt inspirerande! Stort tack till Anders för att du ville komma till oss! Stort tack till Helene och Ingrid med familjer som gjorde detta möjligt! Kram till er alla!smiley
Fika på väg! smiley

Maggan och Tango gör sig redo.

Per och Fighter in action!
Fin kontakt!
Vi avslutade med leken ”Runt stolen” och budföring
Självklart hade vi gofika varje dag och på kvällen var det lite extra godis!smiley
Än en gång….Stort tack till Anders som kom och drillade oss, Helene och Ingrid med familj som fixade planen, ordnade med frukost, övernattning och fika! Stort Tack till Maggan,Leif och Per för att ni ville vara med! smiley
Två fantastiskt härliga dagar!!!!smiley