Den 8 september styrde vi kosan mot Mönsterås, en resa på 10 mil, Adrian skulle prova i appellklass för andra gången. Första gången var på rasmästerskapet i Laholm i juli och där skrapade vi ihop poäng som räckte till ett godkänt i klassen. Men vi hamnade ju på prispallen ändå!smiley
Nu skulle det räcka till uppflyttning hade vi bestämt, Adrian och jag!

Dagen började inte så bra smiley pyspunka på bilen! Ajaj, bara att lasta in trollen och smyga in till byn och pumpa! Det gick inte så bra! Macken stängd och ingen pump tillgänglig! Ok, bara att smyga till nästa by och nästa mack…..samma visa där, macken stängd och ingen pump tillgänglig. Jaha, tävla skulle vi så det var bara att ge sig ut på motorvägen och köra som en kärring smiley hela vägen in till Kalmar. Där fick vi äntligen tag på en öppen mack. Nu började det bli bråttom!! Tack och lov för mobiltelfoni! Meddelade att vi var på väg, men kunde bli några minuter sena. Lottningen var genomförd när vi kom till klubben, men snälla funktionärer gav mig sista spåret.
Adrian började skapligt och tog första pinnen, sen blev det lite vims hit och dit, men han jobbade bra och på sista sträckan spårade han bra och plockade slutet. Men allt vims gjorde att betyget inte blev högre än 5! Jaha där rök chansen till uppflyttning. smiley Nåväl, det var bara att köra på. Budföringen gick kalas, betyg 10.smiley Yes, vi var med i matchen igen! Platsen gick också kalas, betyg 10!smiley Så var det då ”bara” lydnaden kvar. Och en sjutusan till lydnad fick vi ihop! (Självklart finns det saker att fila på fortfarande.) Vid apporteringen kom det ett par skall, men inte lika våldsamt som tidigare, så träningen har gett resultat! smileyMen vid ingången kom han av sig en aning smiley , då han var på väg in och skulle vända upp och sätta sig kände han något som luktade riktigt gott. Den fläcken var han ju bara tvungen att lukta på, så han släppte apporten och sniffade lite, men sen plockade han upp apporten, vände upp och satt sig. Jag undrade vad han höll på med men sa inget och han hade uppgiften klar för sig, han skulle bara……smiley
Nu var det frågan om det skulle räcka, vi hade fått ihop tillräckligt med poäng för uppflyttning på specialen och lydnaden kändes bra, men skulle det räcka totalt?

Jajamän!smiley Uppflyttad med 245,5 poäng och placerade som tvåa i klassen slagna med några futtiga poäng! Duktig gosse!