I december miste jag lilla Tova! Sjukdomen Degenerative Myelopati tog hennes liv alltför tidigt! Tova blev 8,5 år gammal. Hon var en pigg, glad och arbetsvillig tjej! Sjukdomen kom smygande för ca ett år sedan och förvärrades successivt, Hon hade inte ont, men till sist hade hon ingen kontroll över sin bakdel alls och då tog jag det svåra beslutet att låta henne somna in. Saknaden är stor!

Sov i ro lilla Tova!

Som tröst har jag ju några troll kvar som tur är!


Alice har fyllt 10 år och har tyvärr fått artros i handlovslederna, men hon tycker att livet är kul ändå. Nu har hon klarat sig utan smärtstillande ett bra tag och hon uppskattar träningspassen hon får. Hon är en fena på uppletande! 🙂


Adrian är exteriöbeskriven med godkänt resultat men resultatet har ännu inte kommit in på hunddata trots att det snart är två månader sedan! Han drillas för start i appellspår i vår.


Bella är pigg och glad och trivs med livet, även hon uppskattar ett träningspass. 🙂


Pennie är alltid sugen på träning! Pigg och glad är hon och vi ska ut och tävla under våren.

Lite vinterbilder…