Sommarlovet är inne på sina sista skälvande veckor och tiden har som vanligt gått fort!

I början av juli packade jag bilen och åkte till rasmästerskapet som i år gick i Ystad. Planen var att tävla Pennie i lägre spår, men det blev inget med det! Väckarklockan lurade mig eller var det jag som lurade den? smiley Med fem hundar att ta hand om så går det inte att stressa på morgonen så det var bara att stryka sig! Ganska trist, men vad göra? Vi hängde med på några spårupptag, spåren gick på vallar med gräs av mycket varierad längd. Vissa spår hade normal vall, vissa hade 1 meter högt gräs.

De spårupptag som jag följde gick väldigt bra, alla hade 10 på upptag! smiley

Vi hade en trevlig helg trots att vi inte tävlade. Helgen avslutades med ett bad i havet. smiley

Prinsessan Ellen kom också till Ystad. Lika söt som vanligt!

Idag har det kommit in nya röntgen resultat och även Adrian och Esset har HD A och AD ua, fina grabbar! Nu är det fyra ur kullen som är röntgade med samma fina resultat. smiley

Vi har tränat sök tillsammans med grabbarna från Jämjö och deras härliga mattar, det har gått väldigt bra. Spår har vi också tränat, planen är att tävla med Pennie i höst. Hon är en mycket duktig tjej! smiley

Adrian är duktigt både i sök och spår och vi har appellstart i sikte, behöver jobba lite mer med lydnaden! Han är en ivrig gosse Lille Skutt!

Bella Bella trivs med livet och gillar att spåra, hon är ordentligt hemmastadd här nu. Hon har varit hos mig i ett år och verkar trivas med livet i flocken.

Alice är numer en glad pensionär, självklart tränas hon ändå! Hon har lite bekymmer med en en hälta som inte vill ge med sig, hon får medicin, men hältan vill inte ge med sig riktigt. Vi ska ta en extra koll i veckan. Trist för hon är en pigg, snart 10-årig dam!

Tova har tyvärr drabbats av en allvarligare sjukdom och för den finns inget bot! Vi tar en dag i taget och än så länge hänger hon med på det mesta. Hon aktiveras utifrån sin förutsättningar. Tova fyllde åtta år i dagarna.