Saknade efter Kessie går inte att beskriva, men det finns ju troll här hemma som pockar på uppmärksamhet och tur är väl det!

Bella har bott hos mig i ett par månader och nu är det bestämt att hon stannar kvar här. Hon busar med Adrian och Pennie varje dag och verkar trivas med livet!

Adrian blir väl kvar här han med!smiley

Pennie är en mysig tjej och idag var vi iväg och tävlade i appell spår. Tävlingen började bra med en nia på spåret, Pennie spårade riktigt bra idag och fick med sig alla pinnarna hem. smiley

Tillbaka på klubben var det dags för budföring och den gick inte alls! Matte var lite för ivrig och gav ett kommando som inte var i det vanliga tonläget!!! Pennie stack ut ett par meter och tvärvände och sa VOFF! Vad sa du egentligen!

Så kan det bli, betyg 0!

Platsen gick kalasbra, full pott betyg 10.

Till lydnaden var Pennie taggad och med på noterna, men tyckte vi skulle köra framförgående direkt så jag fick korrigera henne och fick lite betygsnerdrag till 7,5 av ena domaren och 8 av den andra. Så hon gick bra!

Sen blev det tre tior på raken!smiley av båda domarna!Framförgående, läggande under gång och inkallning!

Sen fick matte hjärnsläpp på apporteringen vilket resulterade i tjuvstart! Betyg 0! Pennie utförde momentet väldigt snyggt och det var säker värt 8-9! Där tappade vi en himla massa poäng!

Hoppet gick fint, betyg 10 av ena domaren och 8,5 av den andra.

Vi fick ihop till uppflyttning trots mattes hjärnsläpp, Pennie gjorde ett strålande jobb!

Skönt att ha kommit ur appellen, vi gjorde ju ett fösök i höstas, men då var hon inte klar, men det var hon idag! Nu satsar vi mot lägre klass i vår.

Adrian, Bella, Alice och Tova tränas på de med så får vi se vad det blir när det blir klart!