Adrian har fått sällskap av Elvis som ska vara här i ett par veckor medans matte och husse är på semester. De busar mest hela dagarna och får hänga med på en liten runda i skogen och det tycker de är kul. Tanterna är väldigt snälla mot båda två

Pennie leker fint med dem och talar om för dem hur man ska göra när det blir dags att gå MH!;)

Nu är Pennies träning på gång på allvar och hon sköter sig riktigt bra och tycker att det är jättekul att träna. Tyvärr är det lite svårt att hitta appelltävlingar på nära håll under sommaren! Vi börjar träna in lydnadsmomenten för nästa klass också, så är vi förberedda för tävling den dagen vi får till en uppflyttning!

Alla tanterna var med på klubben idag och alla är väldigt duktiga, Alice är i högform, Kessie är lika pigg och glad som alltid och Tova är också pigg och glad och tycker det är kul att träna.
Hur det blir med tävlandet för dem har jag inte bestämt ännu…vi får se!