Gremlinsarna har varit iväg på biltur och det gick som väntat, några mådde inte så bra och kräktes under färden. Men de vänjer sig! Först åkte vi iväg till veterinären som besiktigade, vaccinerade och chippade alla valparna. Väl hos veterinären var det kul igen! Kul med nya människor och nya platser! Chipmärkningen var väl inte så kul, men det gick fort över.
Igår åkte vi till en ögonlysningsveterinär och det gick också bra. Lite svettigt blev det när gremlinsarna tog över i undersökningsrummet, men det ordnade upp sig till slut. Alla verkar ha förmåga att kunna koppla av på nya platser eller också svimmar de av utmattning! 😉 Ögonresultatet gick riktigt bra, sju fria och en crd.

Har försökt att få med alla valparna på samma bild, men det är inte lätt. Full fart är det på allihop!:) Sista chansen att få med alla på en bild idag, så jag gör nya försök idag.

Idag flyttar första valpen, lilla Ashley flyttar till Sibbaboda och i morgon flyttar Ayasha till Linköping. En av pojkarna flyttar till Finland och Prinsessan flyttar till Malmö på söndag. Aurora stannar kvar ett par dagar sen blir hon stockholmare. Ace bor kvar här ett par veckor sen flyttar han till Sibbaboda han med. 🙂

Två av pojkarna letar ny familjer, hör gärna av dig om du tycker att kullen verkar spännande

Ha en fin dag! Sommaren verkar ha kommit! /Karin